Difference between revisions of "3DS FAQ"

From Barion Documentation
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
 
__TOC__
 
__TOC__
  
= Ilyen formátumú TraceID-ket kapunk tőletek: <code>0MHSGZRZ1G0118      0</code>=
+
= Ilyen formátumú TraceID-ket kapunk tőletek: <code>0MHSGZRZ1G0118      0</code> Ezek a spacek az ID-ben tudatosak, vagy valamilyen bug van nálatok? Esetleg mi csináltunk valamit rosszul?=
K: Ezek a spacek az ID-ben tudatosak, vagy valamilyen bug van nálatok? Esetleg mi csináltunk valamit rosszul? <br/>
+
Ezeket a kártyakibocsátó generálja. 100 karakteren belül bármi lehet, és a 0-k és szóközök fontosak, nem lehagyhatóak!
V: Ezeket a kártyakibocsátó generálja. 100 karakteren belül bármi lehet, és a 0-k és szóközök fontosak, nem lehagyhatóak!
+
 
 +
== A [[RecurrenceType|RecurrenceType]] oldalon a RecurringPayment Scenario típusnál látható ez a szöveg: “For subsequent payments no 3DS authentication (challenge) is required.” Tehát a “Subsequent” fizetéseknél már nem kell megadni a 3DS azonosításhoz szükséges adatokat? ==
 +
 
 +
De! A RecurringPayment-ekhez leírás itt: [[Token_payment_3D_Secure||Token Payment 3DS]]Subsequent paymenteknél annyi változik, hogy az ügyfélhitelesítés nem történik meg.

Revision as of 16:26, 20 January 2021

Ilyen formátumú TraceID-ket kapunk tőletek: 0MHSGZRZ1G0118 0 Ezek a spacek az ID-ben tudatosak, vagy valamilyen bug van nálatok? Esetleg mi csináltunk valamit rosszul?

Ezeket a kártyakibocsátó generálja. 100 karakteren belül bármi lehet, és a 0-k és szóközök fontosak, nem lehagyhatóak!

A RecurrenceType oldalon a RecurringPayment Scenario típusnál látható ez a szöveg: “For subsequent payments no 3DS authentication (challenge) is required.” Tehát a “Subsequent” fizetéseknél már nem kell megadni a 3DS azonosításhoz szükséges adatokat?

De! A RecurringPayment-ekhez leírás itt: |Token Payment 3DSSubsequent paymenteknél annyi változik, hogy az ügyfélhitelesítés nem történik meg.